Rijnders Glas in Lood

Services

Al jaren het vertrouwde adres

Al jaren het vertrouwde adres

Door jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en produceren van glas in lood, wordt er een passend advies en ontwerp op maat gegeven. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken bij ons of wij komen bij u op bezoek om de mogelijkheden op het gebied van glas in lood te bespreken.

Keuze in diverse glassoorten

Keuze in diverse glassoorten

Bij ons heeft u een ruimte keuze aan glassoorten. Hierdoor kunt u uw glas in lood ontwerp volledig naar uw eigen stijl samenstellen. Daarnaast kunt u bij ons uw glas in lood in isolatieglas laten plaatsen. Ook authentieke glas in lood-creaties zijn veel door ons geproduceerd zodat wij u ook op dit gebied een passend advies kunnen geven.

Advies in vorm en ontwerp

Advies in vorm en ontwerp

Glas in lood past in elke woning dankzij de vele soorten en kleuren glas. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en geven u graag advies op het gebied van kleuren en patronen. Wij hebben voor elk soort en type woning verschillende soorten glas in lood creaties die we u kunnen laten zien. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van glas in lood.